Comments are off for this post

Akcija “Izjasni se”

Akcija „Izjasni se!“ ima za cilj da ukaže na značaj izjašnjavanja o zaveštanju i doniranju organa za života. Akcija predstvlja podršku nacionalnoj kampanji Ministarstva zdravlja “Produži život” i teži da doprinese razvoju kulture zaveštanja organa kroz informisanje putem društvenih mreža i ostalih vidova komuniciranja. Realizovana je u više gradova Srbije (Beograd, Niš, Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Leskovac, Vranje i Paraćin) u organizaciji JCI Srbije i partnerskih organizacija. Aktivnosti koje su realizovane su predavanja eminentnih stručnjaka na kojima je omogućno potpisivanje donorskih kartica, kao i obeležavanje dana doniranja organa.

Kordinator projekta: Miša Lazović

Mesto odrzavanja: predavanja – Svečana sala rektorata Univerziteta u Beogradu i Medicinski fakultet, šetnja – Knez Mihajlova ulica i Trg Republike, potpisivanje kartica: 15. i 16. marta u TC Ušće u Beogradu.

Datum odrzavanja: predavanje u rektoratu BU – 01. oktobar 2013; šetnja povodom Svetskog dana doniranja organa – 13. oktobar 2013; tribina na Medicinskom fakultetu 20. decembar 2013, potpisivanje kartica: 15. i 16. mart 2014.

Slike sa ovih dogadjaja možete pogledati u galeriji ili na Facebook stranici Izjasni se.

Comments are closed.