No comments yet

Building strong brand – fundamentals and challenges

Pozivamo vas na predavanje “Building strong brand – fundamentals and challenges” u sredu 27.9. od 19h u Privrednoj komori Srbije (Terazije 23). Predavač je Kevin Hin, internacionalni JCI potpredsednik za Evropu 2016.

Šta ćete čuti na predavanju?

U pokretanju novog posla ili nastojanju da povećate rast u svom trenutnom poslovanju proširivanje na međunarodna tržišta, uspostavljanje i izgradnja brend identiteta je od suštinskog značaja. Brend, uprkos tome što je uobičajena svakodnevna terminologija koju koriste potrošači i marketari, takođe je jedan od najnerazumljivijih koncepata. Na današnjem rastućem, konkurentnom i povezanom tržišnom okruženju, brend ima još značajniju i važniju ulogu u stvaranju slike za razlikovanje proizvoda / usluga. Kevin Hin ima sjajno iskustvo u izgradnji međunarodnog brenda širom Evrope, a njegovo znanje će vam pomoći da razjasnite načine izgradnje brenda i pružiće vam praktično razumevanje i primere.

Ko je Kevin Hin?

Kevin Hin je britanski državljanin sa sedištem u Monaku od 1989. godine. On ima snažnu osnovu u izgradnji međunarodnog brenda i razvoju poslovanja za kompanije koje žele da poboljšaju imidž u inostranstvu, u različitim oblastima. Iskustva uključuju posedovanje i vođenje hotela u Nici, uspostavljanje uspešnog bloga o Francuskoj Rivijeri, kao član tima tima za štampu u Palati pripremao je kraljevsko venčanje u Monaku 2011. i razvija APM Monako brend u Evropi i Bliskom istoku. On je takođe aktivan i posvećen član JCI-a u Monaku, gde se trude da podstaknu preduzetništvo i liderstvo među mladim aktivnim stručnjacima i da im pruže sredstva za uspeh. U 2016. godini je izabran za JCI potpredednika koji je dodeljen Evropi.

Postanite član JCI Beograda

Iskoristite ovo predavanje da bliže upoznate organizaciju i naše aktivnosti. Popričajte sa članovima i postavite pitanja predavaču. Nakon predavanja druženje ćemo nastaviti u Azbuci. Za više informacija o učlanjenju posetite beograd.jci.rs/postani-clan/. Prijave su otvorene do 1. oktobra!

Kako da se prijavite za predavanje?

Lajkujte našu Facebook stranicu i kliknite na “attend” na event-u.

Vidimo se! 🙂

Post a comment