Comments are off for this post

JCI Be Better seminar – Prečice do zdravog života

Današnji način života nam ne ostavlja previše vremena da razmišljamo o ishrani, sportu i zdravlju. Svesni smo da je produktivan i uspešan čovek, pre svega zdrav čovek.

Za sve vas koji želite da naučite da brinete o svom duhu i telu a potrebno vam je malo motivacije, znanja i praktičnih saveta, 17. aprila smo organizovali šesti po redu Be Better seminar, ovaj put pod nazivom  “Prečice do zdravog života.”

Seminar je obuhvatio predavanja i radionice koje su se ticale zdrave ishrane, mentalnog i fizičkog zdravlja. Predavači su bili: Biljana Bedričić / Kako da veruješ u sebe – čak i kada drugi neće, Luica Radivojević, Atria / Stubovi uspeha, Ivana Ćosić, Dr Gifing centar / Uhvati ritam i napravi dobru kombinaciju, Margareta Vesna / Presna, optimalna i prirodna ishrana, Biljana Novaković / Pokreni fit u sebi i Svetislav Vasilić / Moje zdravo telo – moj životni prostor.

Neizmernu zahvalnost dugujemo StarIt Centru koji nam je ustupio na korišćenje svoj prelepi prostor u Savskoj ulici, kao i Elixiru koji nas je obradovao voćnim osveženjem.

Slike sa odog događaja možete pogledati u galeriji.

 

Comments are closed.