No comments yet

“Na putu za Petnicu” – humanitarni turnir

JCI Beograd organizuje drugi po redu, humanitarni turnir u basketu “Na putu za Petnicu” 10. decembra u spotskim balonima Top Spin na Dušanovcu (Maksima Gorkog 94). Cilj turnira je prikupljanje sredstava za kupovinu naučne opreme za Istraživačku stanicu Petnica.

Zahvaljujući Vašim donacijama prošle godine smo sakupili 129.600 dinara i pomogli da neki od talentovanih đaka iz osnovnih i srednjih škola pohađaju željene programe.

Upoznajte druge društveno odgovorne pojedince i kompanije i postanite deo tima koji stvara pozitivne promene!

Podržite ovu ideju na neki od sledećih načina:
1. Učešćem Vašeg tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – iznos kotizacije je 6.000 dinara
2. Donacijom  uplatom iznosa po izboru.

Podaci za uplatu:
Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Miklošićeva 13, Beograd
Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

PRIJAVA ZA TURNIR 
Lokacija održavanja turnira: Top Spin – sportski baloni

O Istraživačkoj stanici Petnica (ISP)

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika u novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije. Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka.

Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

Više na: petnica.rs

Post a comment