turnir cover

JCI Beograd organizuje humanitarni turnir u basketu “Na putu za Petnicu” kako bismo prikupili sredstva za finansiranje polaznika programa Istraživačke stanice Petnica. Turnir će biti održan 21. oktobra 2018. godine na košarkaškim terenima KK Crvena Zvezda (Mali Kalemegdan).

S obzirom da u osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju ove obrazovne programe, a da to nisu u prilici iz finansijskih razloga, odlučili smo da se okupimo i pomognemo im da kroz učenje i zabavu prožive nezaboravne đačke dane.

Cilj turnira je da se kroz druženje i sport animiraju kompanije i građani koji su u prilici da pomognu akciju prikupljanja sredstava za finansiranje učenika polaznika programa Istraživačke stanice Petnica.

Ako se odlučite da podržite naš projekat dobijate mogućnost da upoznate druge društveno odgovorne pojedince i kompanije i postanete deo tima koji stvara pozitivne promene.

Našu ideju možete podržati na sledeći način:
1. Učešćem Vašeg tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – iznos kotizacije je 6.000 dinara
2. Donacijom:
–  uplatom participacije za jednog đaka za jedan seminar u iznosu od 14.400 dinara ili
–  uplatom po izboru.

Podaci za uplatu:
Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Miklošićeva 13, Beograd
Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

O Istraživačkoj stanici Petnica (ISP)

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika u novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije. Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka.

Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

Više na: petnica.rs