turnir cover

JCI Beograd organizuje humanitarni turnir u basketu “Na putu za Petnicu” kako bismo prikupili sredstva za finansiranje polaznika programa Istraživačke stanice Petnica. Turnir će biti održan 06. decembra u spotskim balonima Top Spin na Dušanovcu (Maksima Gorkog 94).

S obzirom da u osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju ove obrazovne programe, a da to nisu u prilici iz finansijskih razloga, odlučili smo da se okupimo i pomognemo im da kroz učenje i zabavu prožive nezaboravne đačke dane.

Cilj turnira je da se kroz druženje i sport animiraju kompanije i građani koji su u prilici da pomognu akciju prikupljanja sredstava za finansiranje učenika polaznika programa Istraživačke stanice Petnica.

Ako se odlučite da podržite naš projekat dobijate mogućnost da upoznate druge društveno odgovorne pojedince i kompanije i postanete deo tima koji stvara pozitivne promene.

Našu ideju možete podržati na sledeći način:
1. Učešćem Vašeg tima na turniru (3 igrača + 1 zamena) – iznos kotizacije je 6.000 dinara
2. Donacijom:
–  uplatom participacije za jednog đaka za jedan seminar u iznosu od 14.400 dinara ili
–  uplatom po izboru.

Podaci za uplatu:
Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Miklošićeva 13, Beograd
Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

Prijava za turnir
Lokacija održavanja turnira: Top Spin – sportski baloni

O Istraživačkoj stanici Petnica (ISP)

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika u novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije. Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka.

Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

Više na: petnica.rs