No comments yet

Održana JCI Srbija Nacionalna konfere​ncija 2016

Prošli vikend je za članove JCI Beograda protekao radno i u drušvu drugara iz lokalnih komora JCI Srbije, ali i iz inostranih komora. Imali smo priliku da upoznamo JCI-evce Švajcarske, Nemačke, Hrvatske i Turske.
U petak, 7. oktobra, dočekali smo goste na pravi srpski način – upoznali smo ih sa čarima beogradskih kafana. Raspoloženje je bilo na visokom nivou i pripremili smo energiju za predstojeći vikend.
 
Subota, 8. oktobar, bio je  najzanimjiviji dan. Seminar “How to fund your business” okupio je preko 50 mladih ljudi koji već jesu ili bi voleli da postanu preduzetnici. Seminar je organizovan uz podršku Neopix-a i SECO Entrepreneurship Program-a. Kroz intervjue sa predavačima, koji su profesionalci u svojim oblastima, pričali smo o različitim vrstama finansiranja preduzetničkih ideja i upoznali se sa uspešnom pričom finansiranom od strane EU fonda. Moderator seminara bio je Nikola Cvetković, Neopix Co-founder; Angel investitor: Baybars Altuntas Global entrepreneur, Angel investor, Best-selling author, JCI Ambassador; Marija Gavrilov, Editor @ Startit pričala je o Kickstarter campaign insights – 100k Euros campaign secrets; Branimir Rakić, Co-founder @ Prospeh & Foodko, podelio je sa nama svoju uspešnu priču finansiranu od strane EU fondacije i ulogu developer-a u tome; Venture Capitalist: Jan Kobler Partner @ South Central Ventures. Panel diskusijom sa predavačima zatvorili smo seminar.
 
Subota veče bila je rezervisana za Gala veče održano u hotelu Hyatt. Elegantni i ponosni, proslavili smo uspešan dan iza nas i podsetili se šta smo sve lepo uradili u okviru JCI-a u prethodnih par godina. Najbolji članovi i komore su osvojili nagrade i moramo da se pohvalimo da je JCI Beograd postao nosilac mnogih. Pridružili su nam se i stari članovi i Alumniji i zajedno smo uživali u prelepoj atmosferi.
 
U nedelju, 9. oktobra, obišli smo Kalemegdan i stari deo grada i ispratili goste iz inostranstva i drugih gradova.
 
Kroz slične edukativne kao i humanitarne projekte i događaje osnažujemo mlade ljude kako bi kreirali pozitivne promene. Radujemo se novim zajedničkim projektima, ali i novim članovima, koji će svojim idejama doprineti da stvaramo bolji svet oko sebe.

Post a comment