No comments yet

Šestoro đaka će pohađati programe Istraživačke stanice Petnica

Tradicionalno smo po treći put organizovali humanitarni turnir u basketu „Na putu za Petnicu“. Turnir je održan 17.12.2017. godine u balonu Sportskog društva Voždovac, sa ciljem da prikupimo sredstva za finansiranje učenika polaznika programa Istraživačke stanice Petnica. Prikupljeno je 90000 dinara što znači da je donacijama firmi i građana omogućeno da šestoro đaka upiše Petnicu!

Turnir su obeležili dobra atmosfera, druženje, takmičarski duh i fenomenalna košarka. Prvo mesto je osvojila ekipa Centili, drugo mesto ekipa Merit Solutions i treće mesto Mainstream!

Muzika, propratni zabavni program, ni ovog puta nije izostao. Podržale su nas dve plesne grupe: 2Hot4Stage crew i Beogradski igrački centar.

Sve ovo ne bismo postigli da nije bilo velikodušnih firmi koje su donirale novac za školu i poslale timove na takmičenje: Centili, Mainstream, Merit Solutions, Svea Ekonomi, Mogul Balkan, Bitgear, ManpowerGroup, Byteout Software, Avisto Eastern Europe, InterVenture, Epicentrum, Rotary Club Beograd Metropolitan, NOVOMATIC Lottery Solutions, zVision. Hvala svima za učešće na turniru i na tome što će omogućiti učenicima da upišu Petnicu!

Pored toga hvala svima koji su svojom podrškom obogatili ovaj turnir i hvala sponzorima Coca-Cola HBC Srbija!

Hvala Sos kanalu koji nam je omogućio da snimimo delove turnira i na reportaži o samom turniru!

Post a comment