No comments yet

Peti humanitarni turnir “Na putu za Petnicu”

JCI Beograd po peti put organizuje humanitarni turnir u amaterskom basketu “ Na putu za Petnicu”. Iz godine u godinu smo rasli, uz podršku društveno odgovornih kompanija i pojedinaca.

Ove godine turnir je podržao i Mikser, te se vidimo na Dorćolu 26.maja, u vreme Mikser festivala. Naš domaćin je Prva beogradska gimnazija.
Za učesće na turniru potrebno je organizovati ekipu od troje igrača plus zamena, i prijaviti se putem sajta JCI Beograda. Kotizacija za učešće tima na turniru iznosi 7000 RSD, a pored toga svi zainteresovani pojedinci, firme i organizacije koje žele da podrže turnir mogu uplatiti donaciju po slobodnom izboru.

Prošle godine učestvovalo je 16 firmi, pretežno iz IT sektora. Ove godine cilj nam je okupiti 24 firme i obezbediti sredstva za kupovinu kompjutera koji će omogućiti mladim Petničarima da automatski upravljaju teleskopom, doniranog Petnici putem našeg humanitarnog turnira pre dve godine.
Turnir nije rezervisan samo za firme i organizacije. Znate ekipu iz kraja koja voli da igra basket? Uputite ih kod nas da zajedno provedemo jednu zabavnu nedelju u dobročiniteljskom i sportskom duhu. 🙂
Vidimo se 26.maja!

Sportski pozdrav!

Post a comment