No comments yet

Prijavite se za treći po redu humanitarni turnir u basketu 3 na 3

JCI Beograd vas poziva da podržite talentovane učenike i omogućimo im da pohađaju programe Istraživačke stanice Petnica. U nedelju 17. decembra, od 11-18h u sportskim balonima "Sportsko društvo Voždovac" (Mijačka 5) organizujemo treći po redu humanitarni turnir u basketu 3 na 3 "Na putu za Petnicu".

  • Prijavite tim od 4 člana (3 igrača + 1 zamena) i uplatite kotizaciju u iznosu od 7000 dinara.
  • Učešće na turniru može biti i u vidu donacije u vrednosti od 15000 dinara (participacija za jednog đaka) ili uplatom iznosa po izboru.

Više informacija o turniru kao i prijavu možete naći na: http://beograd.jci.rs/projekti/humanitarni-turnir-3-na-3-na-putu-za-petnicu/

Prijave traju do 13.decembra!

123Prošle godine na turniru je učestvovalo 10 timova i prikupili smo 60000 dinara za kupovinu naučne opreme - teleskopa.

 

 

 

 

 

JCI-147

2015. na turniru je učestvovalo 19 timova i kao i ove godine skupljali smo novac za participaciju đaka u Istraživačkoj stanici Petnica.

 

 

 

 

 

Nadamo se da ovaj događaj vidite kao lep način da se družite sa prijateljima, organizujete team building sa kolegama iz firme i upoznate neke nove ljude koji imaju slična interesovanja kao i vi. Vidimo se 17. decembra!

 

Post a comment