21. oktobar, 2018.
12 - 18h
Osnovna škola "Veljko Dugošević", Milana Rakića br 41

Zašto organizujemo turnir?

U osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju obrazovne programe Istraživačke stanice Petnica, a da za to nisu u prilici iz finansijskih razloga. Na turniru koji smo organizovali prošle godine, prikupili smo novac za finansiranje programa za 6 đaka. Ove godine cilj turnira je sakupljanje novca za kupovinu laboratorijske opreme koja će đacima omogućiti kvalitetniju nastavu i učenje.

Cilj turnira je i da se kroz druženje i sport animiraju kompanije i građani koji su u prilici da pomognu akciju prikupljanja sredstava.

Ko može da se prijavi za turnir?

Postanite deo tima koji pravi pozitivne promene!

POJEDINCI

Okupite svoje prijatelje i prijavite ekipu za turnir. Pravilo je da jedan tim ima 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

KOMPANIJE

Organizujte kolege i napravite teambuilding. Zabavite se i učinite dobro delo. Tim se sastoji od 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

Podržite ovu ideju na neki od sledećih načina:

PRIJAVITE TIM ZA TURNIR
Iznos kotizacije je 7000 dinara po timu.
UPLATITE DONACIJU
Participacija za jednog đaka - 15.000 dinara
UPLATITE DONACIJU
Po vašem izboru

Podaci za uplatu:

Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Šumadijske divizije 8/18, Beograd

Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

O Istraživačkoj stanici Petnica

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika o novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije.

Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

Partneri i sponzori turnira: