17. decembar 2017.
11 - 18h
Sportski baloni "Sportsko društvo Voždovac" (Mijačka 5)

Zašto organizujemo turnir?

U osnovnim i srednjim školama postoji zavidan broj učenika koji imaju ambiciju da pohađaju obrazovne programe Istraživačke stanice Petnica, a da za to nisu u prilici iz finansijskih razloga. Odlučili smo da se okupimo i pomognemo im da kroz učenje i zabavu prožive nezaboravne đačke dane.

Cilj turnira je da se kroz druženje i sport animiraju kompanije i građani koji su u prilici da pomognu akciju prikupljanja sredstava za finansiranje učenika polaznika programa Istraživačke stanice Petnica.

Prijava za turnir je do 13.decembra!

Ko može da se prijavi za turnir?

Postanite deo tima koji pravi pozitivne promene!

POJEDINCI

Okupite svoje prijatelje i prijavite ekipu za turnir. Pravilo je da jedan tim ima 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

KOMPANIJE

Organizujte kolege i napravite teambuilding. Zabavite se i učinite dobro delo. Tim se sastoji od 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

Podržite ovu ideju na neki od sledećih načina:

PRIJAVITE TIM ZA TURNIR
Iznos kotizacije je 7000 dinara po timu.
UPLATITE DONACIJU
Participacija za jednog đaka - 15.000 dinara
UPLATITE DONACIJU
Po vašem izboru

Podaci za uplatu:

Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Miklošićeva 13, Beograd

Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

O Istraživačkoj stanici Petnica

Istraživačka stanica Petnica (ISP) je samostalna i nezavisna organizacija koja se bavi razvojem naučne kulture, naučne pismenosti, obrazovanja i kulture. Aktivnosti ISP su najvećim delom usmerene na mlade – na učenike i studente, kao i na obuku nastavnika o novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije.

Programi ISP obuhvataju širok spektar oblasti i disciplina u okviru prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. Glavnina programa ISP je namenjena osnovnoj ciljnoj grupi – učenicima srednjih škola, tj. mladima u uzrastu od 15 do 19 godina. Njima se nudi mogućnost da se prijave za čitavu seriju seminara i kurseva tokom jedne godine koji se održavaju u nekoliko termina tokom zime, proleća, leta i jeseni.

Partneri i sponzori turnira: