26. maj 2019.
11 - 18h
Prva beogradska gimnazija, Cara Dušana 61

Zašto organizujemo turnir?

Ulažemo u mlade i talentovane dolazeće generacije.

Svi koji učestujemo i podržavamo turnir želimo da primerom prenesemo mladim generacijama bitnost znanja, ali i razvijene svesti za društvenu odgovornost i brigu o drugima u pokretanju pozitivnih promena u društvu.

Petu godinu za redom, kroz druženje i sport, uz pomoć kompanija i pojedinaca organizujemo turnir kako bismo pomogli talentovanim polaznicima Istraživačke stanice Petnica da razvijaju svoje potencijale, a posebno kako bismo pružili priliku deci iz porodica sa lošijim materijalnim mogućnostima.

Naši mladi talenti osvajaju nagrade širom Evrope i sveta u različitim naučnim disciplinama na međunarodnim takmičenjima i Olimpijadama znanja. Njihove uspehe doživljamo kao svoje i osećamo ponos što u najboljem svetlu, širom sveta, predstavljaju naše društvo i našu zemlju. Želimo da od ranih školskih dana ulažemo u njihov razvoj, obezbedimo potrebna sredstva za rad i priliku za sticanjem znanja. Samo potkovani znanjem, koje pored formalnog obrazovanja nužno moraju razvijati i kroz vanškolske aktivnosti, moći će spremno da odgovore na brz razvoj tehnologije i brze društvene promene.

Ove godine igramo za kompjuter koji će mladim talentima pomoći da navode teleskop kako bi ugledali daleke i sjajne zvezde. I ove godine igramo za neke dečje snove.

Ko može da se prijavi za turnir?

Postanite deo tima koji pravi pozitivne promene!

POJEDINCI

Okupite svoje prijatelje i prijavite ekipu za turnir. Pravilo je da jedan tim ima 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

KOMPANIJE

Organizujte kolege i napravite teambuilding. Zabavite se i učinite dobro delo. Tim se sastoji od 4 člana (3 igrača + 1 zamena).

Podržite ovu ideju na neki od sledećih načina:

PRIJAVITE TIM ZA TURNIR
Iznos kotizacije je 7000 dinara po timu.
UPLATITE DONACIJU
Po vašem izboru

Podaci za uplatu:

Primalac: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, Šumadijske divizije 8/18, Beograd

Račun (Banca Intesa): 160-265041-62

O Istraživačkoj stanici Petnica

Istraživačka stanica Petnica (ISP) blizu 40 godina pomaže talentovanim učenicima i studentima da uz pomoć visoko motivisanih i kompetentnih saradnika i savremene naučnoistraživačke opreme i literature, stiču teorijska i praktična znanja iz prirodnih, društvenih i tehničkih nauka. ISP podiže kvalitet i formalnog obrazovanja kroz obuku nastavnika o novim tehnikama, metodama i sadržajima u oblasti nauke i tehnologije, kao i kroz oblike međunarodne saradnje.

ISP je samostalna i nezavisna organizacija koja je je uspešno organizovala preko 3,500 raznovrsnih kurseva, kampova i seminara na kojima je učestvovalo više od 50,000 učesnika i oko 6,000 predavača i stručnih saradnika.

Podržana je od strane Unesko, organizacije Ujedinjenih nacija za nauku, kulturu i obrazovanje za očigledan doprinos razvoju nauke i obrazovanja i angažovanje na naučnom povezivanju, umrežavanju i podsticanju veza između nauke i društva.

Sponzori turnira:

Partneri turnira:

Učesnici na turniru:

Prošlogodišnji partneri i učesnici turnira: