OD IDEJE DO SOPSTVENOG BIZNISA

Razmišljaš o pokretanju sopstvenog biznisa? Imaš želju, ali ti ne pada na pamet šta bi to bilo? Ili već imaš ideju, a ne znaš odakle da počneš?

Na ovom treningu ćeš imati priliku da spoznaš svoju ideju i naučiš o alatima za njenu realizaciju. Društveno preduzetništvo je još jedna od tema kojom ćemo se baviti i možda upravo svoju ideju pretvoriš u rešenje za neki društveni problem i pokreneš društveno preduzeće.

TRENING OBUHVATA DVE RADIONICE:

TVOJ POTENCIJAL, TVOJA IDEJA, TVOJ CILJ

Funkcionisanje uma, rađanje ideje, faze odbacivanja, ignorisanja i prihvatanja ideje i proces maštanja. Kroz interaktivni deo sa pitanjima Dejana Kovačević će vas sprovesti kroz proces preispitavanja uverenja i radionicu će završiti metodom postavljanja „SMART“ ciljeva.

OSMISLI SVOJU IDEJU

Ana Janošev će vas u drugoj radionici upoznati sa terminologijom društvenog preduzetništva. Analiziraćete svoje okruženje, prepoznati probleme i predložiti rešenja koja upravo mogu biti ideje za vaše društveno preduzeće. Na ovoj radionici ćete čuti i o „Impact canvas“ alatu koji će vam pomoći da svoje grube ideje za startup pretvorite u solidne poslovne modele.

PREDAVAČI

Dejana Kovačević

Dejana Kovačević

Poseduje međunarodni sertifikat Neurolingvističkog programiranja sa zvanjem NLP praktičar. Autor je edukativnog bloga posvećenog obrazovanju i ličnom razvoju www.dejanakovacevic.com. Član ,,Emoracio“ tima koji realizuje psihološke i edukativne programe u okviru aktivnosti Edukativnog centra ,,Emoracio“. U saradnji sa udruženjem ,,Ljubav, vera, nada“ iz Kraljeva  realizovala dva ciklusa višenedeljnih  radionica pod nazivom ,,Master Mind trening“ na temu ličnog razvoja i komunikacije. 

Ana Janošev

Ana JanoševAna je doplomirani politikolog za međunarodne odnose i trenutno je na masteru na UNESCO-ovoj  katedri za preduzetničke studije. Tokom svojih studija, Ana je bila aktivna u nevladinom sektoru, gde je radila uglavnom na izgradnji kapaciteta mladih i omladinskih organizacija i edukaciji marginalizovanih grupa. Poslednje dve godine koordinira programom Social Impact Award u Srbiji i razvija scenu omladinskog socijalnog preduzetništva. Fasilitovala je preko 50 radionica i predavanja.

SATNICA

11:30 - 12:00 Registracija
12:00 - 15:00 NLP radionica
15:00 - 16:00 Pauza za ručak
16:00 - 18:30 Razlivalište radionica
19:00 - 20:00 Networking

KOTIZACIJA

Kotizacija za trening iznosi 1000 dinara i uključuje radionice, posluženje tokom pauze i materijale.

PODACI ZA UPLATU:

PRIMALAC: JCI KOMORA MLADIH BEOGRADA, MIKLOŠIĆEVA 13, BEOGRAD

RAČUN (BANCA INTESA): 160-265041-62